Fotosessies


welke past het beste bij mij?

Er zijn drie verschillende fotosessies. Newborn, zwangerschap en motherhood.

Newborn is bedoelt voor het nieuwste gezinslid, die staat dan ook helemaal centraal in deze fotosessie.

Zwangerschapsessie is bedoelt voor, je raad het al, het wondertje in the making. Daarbij staat de zwangere vrouw centraal. Natuurlijk vergeten we de papa's en broer(tjes) en zus(jes) niet, ook zij maken deel uit van de gezinsuitbreiding en zullen met net zoveel smart wachten op de kleine baby.

Een Motherhood sessie is bedoelt voor de mama's met hun kindjes. Kindjes ouder dan de 4 weken die ik aanhoud voor een newborn sessie. Dus mocht je later toch nog een fotosessie willen of zijn je kindjes alweer wat groter en wil je ook deze mooie momenten laten vastleggen dan kan je kiezen voor deze sessie. Het heet Motherhood maar uiteraard mogen ook papa's gebruik maken van deze keuze ;).


Newborn


Newborn foto's zijn wat mij betreft het meest waardevol. Er is niets zo magisch als een pasgeboren baby. Het naveltje, de plek waarbij de baby echt verbonden was met de mama. De kleine zachte donshaartjes (die veel te snel weer verdwijnen). Dan nog de kleine vingertjes met ienieminie nageltjes en dan de super zachte voetjes met mini teentjes. het geven van borstvoeding of juist de fles. De knuffels en het in slaap wiegen. Kusjes van de papa of mama of misschien wel broertje of zusje.

Het zijn allemaal details of momenten om vast leggen. Heerlijk in een vertrouwde omgeving of op locatie.

Als je een sessie wilt boeken dan is het vaak het makkelijkst om de uitgerekende datum door te geven, die zet ik dan in mijn agenda. Zodra de baby geboren is, geef je mij een seintje en plannen we een datum die ons beide het beste uitkomt in de agenda's. Een newborn sessie vindt altijd plaats in de eerste 4 weken na de geboorte, en draait dan ook vooral om het nieuwste gezinslid.


Pregnancy


Een zwangerschap is eigenlijk een heel kort maar waardevol moment in je leven. Je maakt het immers maar èèn of een paar keer mee. Wat is er magischer dan een klein mensje wat in je buik aan het groeien is, van jou en je grote liefde. In deze sessie draait het vooral om de zwangere vrouw. De papa's to be mogen natuurlijk mee of misschien wel de toekomstige grote broer(tjes) of zus(jes). Het is een shoot die draait om liefde, puurheid en warmte.

Je kan een shoot het beste boeken in de 32-36e week van je zwangerschap je buik is dan mooi zichtbaar.


Motherhood


Moeders en hun kinderen. Hun tribe, het is zoiets puurs.

Als moeder weet ik als geen ander hoe bijzonder het is om dit te mogen ervaren. Het ontstaat al als je zwanger bent. De zorgen die je soms al hebt omdat je het nog niet voelt. Het eerste schopje, magisch. Hoe de schopjes harder worden en je heerlijk in je bubbel kan kruipen om even te focussen op wat er in je buik gebeurt. Het moment dat je kindje voor het eerst op je borst wordt gelegd en de geur van jouw baby. Het is de puurste vorm van liefde. De kindjes groeien maar ook de liefde groeit.

Tijdens de sessie ligt de focus voor op lekker veel knuffelen en kusjes geven. Samen dansen en vooral plezier maken samen. Als je borst of flesvoeding geeft kan dan ook een mooi moment zijn om vast te leggen. Het is alleen al een leuke ervaring omdat je weer even de èchte connectie samen opzoekt, even heerlijk in die knuffel modus.