Client closet of styling advies

Een client closet is eigenlijk een kleding kast met kleding en accessoires die geleend kunnen worden tijdens een shoot. Mocht je er zelf niet uitkomen met wat je wil dragen of wil je niet alles nieuw kopen, kun je dit lenen tijdens een fotosessie, je weet dan ook meteen dat de kleding past bij mijn stijl van fotograferen.

In de client closet zitten jurken, rokken, tops, kleden, babybaskets swaddles. Helaas is het voor mij niet mogelijk om in elke maat voor dames en heren, jongens en meisjes een voorraad te hebben hangen. Mocht ik niks hebben of een gedeelte hebben hangen, dan kan ik jullie helpen met styling advies.


Als je zelf al heel wat mooie kleding hebt of ik heb niks in de juiste maat of een deel in de juiste maat, kan je altijd vragen om advies. Wat past bij de fotografie stijl? welke kleuren zijn mooi te combineren voor de foto? Welke kleuren combinatie gaan we maken voor iedereen? Wordt het niet te druk? Noem maar op. Ik zal met jullie meedenken om samen de mooiste beelden te gaan maken.

Wat altijd goed werkt zijn grondtinten, beige, bruin, roest, off-white, oker geel.


Wat ik altijd zal afraden zijn kleding stukken waar in het groot een merk zichtbaar is of kleding in fluorideerde kleuren, die geven vaak geen mooie reflectie op de huid. Dus dat is zonde van de beelden.