Even voorstellen


Hi, ik ben Jelisa


Het gezicht achter FLOWER by the MOON.


Sfeer is voor mij heel belangrijk, of dit nu in interieur is, een sfeer neerzetten op een feestje of wat ik uitstraal naar anderen. Ik hou nu eenmaal van het creëren van een warme sfeer. Thuis vind ik die altijd terug, hoe rommelig en chaotisch het gezinsleven ook kan zijn, vind ik daar altijd warmte.


Vijf jaar geleden ontmoette ik Tim, op een festival waar ik eigenlijk helemaal niet naartoe zou gaan. Toen nog niet wetende dat hij ervoor zou zorgen dat ik nòg twee keer verliefd zou worden.

Anderhalf jaar later trouwden we, met toen nog een kleine Sue (3) in mijn buik. Twee jaar later kwam daar nog een minimeisje bij, Loua (1). Nu ben ik wat ik altijd wilde worden, moeder van deze twee lieve meisjes en ook nog eens bonusmama van niet zo kleine Jake (15).


Buiten het moederschap ben ik iemand die niet graag stil zit. Ik werk drie dagen per week in het ziekenhuis als verpleegkundige. In mijn "vrije tijd" merkte ik dat ik het vastleggen van de warmte, de sprankels van de liefde en puurheid in het gezin zo waardevol vond, dat ik dit ook graag wil vastleggen voor anderen. Want als er iets is wat je leert als moeder is dat de tijd (hoe cliché ook) echt veel te snel gaat. Met de foto's kan je dan weer even terug naar een tijd die je hebt bewaard in je hart.


De naam van flower by the moon is ontstaan door mijn dochters.

Sue betekent Lelie (flower) en Loua betekend Maan (moon).

Sue Indy & Loua Numi

Lieve woorden

Dagmar


“Tranen in mijn ogen, letterlijk! zo bijzonder en getalenteerd en het resultaat is nog veel mooier als ik dat ik dacht en hoopte. Je bent in staat om iemand op zijn allermooist vast te leggen, maar wel als zichzelf.
Je bent lief, attent, spontaan, aandachtig, gepassioneerd echt een vakvrouw.
Ik zou Jelisa aan iedereen aanraden, niet twijfelen, direct doen! Investeer in mooie foto's want het is echt een speciale herinnering”

01 / 02